Granitskærver bringer farverne frem i haven

Granitskærver bringer farverne fremGranitskærver kan fås i mange forskellige farver, og derfor kan de være med til at skabe helt unikke farvespil i haven.

Granitskærver kan ikke alene fås i mange størrelser, der er også mange forskellige farver at vælge imellem. De mest brugte farver er grå og sort. Ønsker man en meget sort farve skal man have fat i nogle granitskærver af ekstremt god kvalitet. Sådan nogle granitskærver kan være lidt dyrere end andre, men lægger man vægt på farven, er det pengene værd.

Granitskærver kan også fås i en utrolig flot rød farve, som passer fantastisk flot ind i rigtig mange danske haver. Den røde farve giver et mere naturligt og jordnært look, mens de grå og sorte i højere grad er med til at understrege en minimalistisk stil.

Granitskærver i blå og rød

Også de blå granitskærver er ved at blive mere populære, og har man en have, der primært består af sten, er de røde og blå nærmest uundværlige, hvis man vil undgå en hel have i sort, grå og hvid.

Granitskærver kan med fordel blandes, så man bruger flere farver ad gangen. For eksempel er der mange, der blander grå og røde for at opnå et flot farvespil i indkørslen eller bedet.

Når man skal vælge farve på sine nye granitskærver, skal man dog være opmærksom på, hvilke farver der passer til husets farve. Om man så vil bruge granitskærverne til at komplimentere husets farve eller om man i stedet vil skabe en flot kontrast – det er helt op til den enkeltes smag og behag.

banner_468X60

Skriv et svar