Hvide granitskærver

helsinki-hvide-granitskaerver-str-11-16mmDen grønne granitskærver have kan, trods den danske sol og de lyse- og mørkegrønne farver, godt gå hen og blive lidt monoton og på den måde trænge til et friskt pust. Skal det monotone brydes eller skal haven friskes lidt op kan hvide granitskærver gøre jobbet. De tilføjer lys, elegance og idyl til haven, og bruges hvide granitskærver til havegange kan strukturen og systemerne i haven fremhæves på bedste vis. De fremhæver altså både planterne, eller andre sten, samt sig selv på grund af kontrasten mellem farverne. Når solen er fremme bidrager de hvide granitskærver til at den grønne haven lyser op og fremstår som

et paradis. De klæder alle farver og dermed også alle slags blomster, som kommer yderligere til sin ret i en have med hvide havegange eller hvide granitskærver i bedene.

 

Ikke kun i haven – men også i indkørslen

Hvide granitskærver egner sig ikke kun i haven, men også i indkørslen, hvor de igen kan tilføje et elegant og klassisk udtryk, uanset farven på huset. Er man ikke til store arealer med hvide granitskærver, kan de også lægges langs husets sokkel. Og skulle man have træer foran huset, er granitskærver det perfekte alternativ til den sorte muldjord, som træerne normalt står i. Uanset hvor de lægges, giver de et idyllisk og elegant udtryk. Ligesom de andre farver kan de glimtende hvide granitskærver også fås i forskellige størrelser, som gør at der ikke er nogen begrænsninger for, hvor de kan lægges.

banner_468X60

Skriv et svar