Slip for ukrudt med granitskærver

Slip for ukrudt med granitskærver

De fleste, der har set en have eller en indkørsel med granitskærver, ved, at de kan have en utrolig smuk effekt, når de spiller sammen med farverne i huset og havens planter. Granitskærver skaber nogle flotte og stærke kontraster, som kan være med til at fremhæve eksempelvis et græsplæne, en flagstang eller et blomsterbed.

Men det er måske ikke alle, der tænker på, at granitskærver faktisk også kan hjælpe en husejer til at have langt mindre surt havearbejde.
Granitskærver kan nemlig give det uønskede ukrudt ekstremt svære vækstbetingelser, så man som husejer kan nyde

sommeren fra terrassen i stedet for at knokle med at fjerne ukrudt imellem fliserne.

Granitskærverne klarer ukrudtet for dig

Hvis man lægger sine granitskærver i et godt lag på 3-5 centimeter, kan de forhadte gevækster ganske enkelt ikke trænge igennem. Og den smule ukrudt, der alligevel finder vej helt op til sollyset, sidder meget løst og kan hurtigt og nemt fjernes.
Granitskærver kan med andre både gøre haven smukkere og spare dig for en masse irriterende havearbejde.

Farverige granitskærver

Mens en indkørsel med fliser eller eksempelvis herregårdssten kommer til at se slidt og kedelig ud efter nogle år, bevarer granitskærver sin smukke farve, fordi materialet er så hårdt, at det ikke bliver slidt.
Og når det regner – hvad det jo ofte gør i Danmark – bliver granitskærverne blot endnu flottere, fordi vandet fremhæver alle nuancerne.

banner_468X60