Undgå oversvømmelser med granitskærver

granitskærver oversvømmelseVil du undgå, at din kælder bliver oversvømmet, kan du med fordel skifte fliserne på din grund ud med granitskærver.

Granitskærver kan være vejen frem, hvis du er træt af vand i kælderen. Når du anvender granitskærver frem for fliser i din indkørsel, vil regnvandet nemlig sive ned i jorden og videre ned til grundvandet i stedet for at belaste kloaksystemet og i sidste ende oversvømme din kælder.

Kloakker har brug for granitskærver

Problemet er nemlig, at de danske kloakker slet ikke er gearet til de mange fliser, der lægges i de danske haver. Førhen var antallet af fliser omkring de danske huse betydeligt mindre, men flere og flere er kommet til – og det er hårdt for kloakkerne.

Vælger man i stedet at lægge granitskærver, undgår man at overbelaste kloaksystemet. Regnvandet kan nemlig let passere et lag granitskærver, og derfor vil regnvandet synke ned i jorden i stedet for at løbe hen til nærmeste kloak.

Har man problemer med vand i kælderen, kan det derfor være en god løsning at skifte fliserne ud med granitskærver. De kan med fordel bruges som belægning i indkørsler og på gangstier, og man kan også bruge dem andre steder i haven.

Husk underlaget

Selvom granitskærver i en indkørsel skal lægges på et jævnt og stabilt underlag, betyder det ikke, at regnvandet ikke kan passere. Selvom dine granitskærver ligger på en grund af stenmel og stabilgrus, kan vandet stadig finde vej igennem, og derfor vil risikoen for oversvømmelser falde betragteligt.

banner_468X60

Skriv et svar