Granitskærver

Granitskærver kan fås i forskellige farver og størrelser, hvilket gør at granitskærver har mange brugsfunktioner og der er mange fordele ved at bruge dem i haven, i indkørslen mv. Fx bliver granitskærvernes farver fremhævet når stenene bliver våde, hvilket giver et smukt og harmonisk farvespil, da ikke alle stenene har samme nuance.

… til bede, stier og havegange.

Sorte granitskærver

Granitskærver i de mindre størrelser, fx 8/11 mm. kan blandt andet bruges til belægning af havegange og stier, men de er også ideelle til bede, hvor farverne rød, sort, grå og hvid kan tilføje et flot farvespil under de grønne planter.

Desuden indbyder de forskellige farver granitskærver til at man ikke kun har én farve sten i haven, men to eller flere.

Vælger man de lidt større størrelser af granitskærver, fx 8/16 mm., 11/16 mm. eller 16/32 i bedene eller til belægning af havegange og stier, så tilføjer man et mere grov og rustik udtryk til haven. Vil man fuldende det rustikke look af granit i haven kan man afgrænse bedene eller havegangene med chaussesten eller flækkere, eventuelt i en anden farve eller nuance. Chaussesten og flækkere er også af granit og derfor harmonerer de rigtig godt med granitskærver.

… til indkørsler og gårdspladser.

Størrelserne 8/16 mm., 11/16 mm. Eller 16/32 er også meget velegnet til indkørslen, da de ikke sætter sig fast i bildækkene. Sorte granitskærver bliver smukke blanke efter sommerregnen og giver et livligt spil til indkørslen eller gårdspladsen. Granitskærver i rød giver et varmt og indbydende look, og regn giver en masse farvespil i denne variant, da stenene har forskellige nuancer af rød.

Disse to farver er også ideelle til japansk haveanlæg og vandmiljøer, da farverne er ekstra skarpe i vand. Skulle den danske sommersol kigge frem giver stenene i farven lysegrå et guld- og sølvglimt, og farven vil give et eksklusivt udtryk til gårdspladsen eller indkørslen

… og til japansk haveanlæg og vandmiljøer

Granitskærver er generelt perfekte til japanske haveanlæg og vandmiljøer pga. farvenuancerne, og hvad vand gør ved dem. Men også de mange forskellige størrelser gør dem ideelle til denne slags haver. De mindre størrelser kan bruges til afdækning og de større fx 30/60 mm. kan lægges ud enkeltvis eller i små bunker, som bidrager til at den japanske have får dybde og liv. Med det store udvalg af granitskærver i forskellige størrelser og farver er der mulighed for at kombinere stenene, så haven eller bassinet bliver fyldt med farvespil, mønstre, harmoni i smuk granit.

Granitskærver hos Sandmanden.com

Hos Sandmanden findes et stort udvalg af granitskærver til ethvert formål. Priserne afhænger af den enkelte variant og sækkene bliver leveret gratis til din hoveddør i løbet af få arbejdsdage. Desuden sælges der også stenmel i sort og grå hos Sandmanden. Stenmel er ukrudtshæmmende og bruges ofte som underlag under granitskærverne uanset størrelsen. Hvis du har nogle spørgsmål angående leveringen af granitskærver, brug af stenmel eller har du brug for personlig rådgivning, så kan du kontakt Sandmanden på telefon 70 100 600 eller pr. e-mail.

banner_468X60

Skriv et svar