Granitskærver gør havelivet lettere

granitskærver havearbejdeMed granitskærver i haven, kan man se frem til en sommer med mindre lugning og mere afslapning.

Granitskærver er kantede og fås i mange størrelser, og derfor er de super brugbare som belægning ikke bare på havestier, men også i indkørsler.

Lægger man sine granitskærver i et lag på mellem 3 og 5 centimeter, betyder det også, at det bliver markant lettere at fjerne ukrudt. Først og fremmest fordi der ikke kommer ret meget ukrudt igennem granitskærverne, men også fordi, den smule ukrudt, der kommer igennem, sidder meget løst og er let at hive op med rode. I forhold til fliser er granitskærver altså markant lettere at holde ukrudtsfri. Samtidig har de fordel, at regnvand kan passere, og dermed kan man undgå vand i kælderen og lignende problemer.

Granitskærver er bedst i indkørslen

Sammenligner man granitskærver med andre former for belægning end fliser, har skærver stadig store fordele at byde på. Man kan vælge perlesten eller knust marksten i stedet, men i forhold til knuste marksten er granitskærver et bedre valg, hvis man ofte passerer med cykler. Cykeldæk er nemlig ikke glade for de flintsten, der kan gemme sig i de knuste marksten.

Perlesten har den store ulempe, at stenene har en tendens til at sætte sig fast i bildækkenes mønster. Det kan man undgå ved at vælge granitskærver af en størrelse, der overstiger perlestenenes. Denne størrelse vil også ligge mere stabilt og derfor have mindre tensdens til at havne uden for indkørslens område.

banner_468X60

Skriv et svar