Grå granitskærver er perfekte til store arealer

grå granitskærverSkal man lægge granitskærver på et større areal, er grå granitskærver ofte en god og neutral løsning.

Granitskærver fås som regel i størrelsen 11 til16 mm og bruges oftest i haver enten som bunddække i bede eller som belægning på gangarealer.

Grå granitskærver er meget udbredte, da de giver et neutralt, roligt udtryk, som farvemæssigt passer ind i de fleste haver. Man skal ikke tænke så meget over, om skærverne kan ligge i bedet med de blå verbena stauder eller omkring forsythiaens gule blomster – de passer ind overalt.

Granitskærver fås dog også i en blå farve, som naturligvis giver et lidt andet udtryk.

Granitskærver er perfekt til gangarealer

Granitskærver er den optimale løsning til gangarealer, da de giver en jævn, neutral overflade, der let kan rives og holdes pæn. Og der skal ikke mange til for at belægge et gangareal, da der kun skal lægges et lag på godt 3 til 4 centimeter. Lægger man et tykkere lag, vil det resultere i, at granitskærverne hurtigt vil se rodede ud, når man går eller kører på dem. For at få det bedste ud af sine granitskærver er det derfor vigtigt, at man ikke lægger et for tykt lag, men holder sig til anvisningen.

Det er desuden vigtigt, at man lægger sine granitskærver oven på et fiberdække, så man undgår, at ukrudt vokser op gennem dem og ødelægger det smukke udtryk, de giver.

Til indkørsler bør man først lægge stabilgrus, derefter 2 centimeter stenmel og til sidst 3 til 4 centimeter granitskærver.

banner_468X60

Skriv et svar