Granitskærver – Et naturligt materiale

Granitskærver er et hårdt og smukt naturprodukt, som især er velegnet til en flot indkørsel, et bed i haven eller omkring et hus. Granitskærver er utroligt smukke i både solskin og regnvejr, hvor alle nuancerne træder frem, og så spiller de fantastisk godt sammen med havens farver.

Granitskærver er granit, som er knust ned til mindre stykker. Det er et meget hårdt materiale og derfor en meget langsigtet investering.
Før det bliver til granitskærver, dannes granit af en blanding af forskellige mineraler under et enormt tryk dybt nede under eksempelvis et bjerg.

Granitskærver i alverdens farver

På grund at de varierende sammensætninger af mineraler kan granit forekomme i mange forskellige farver og nuancer. Derfor kan man også få granitskærver i en lang række forskellige farver, som kan have en betagende effekt, når de placeres ved siden af havens øvrige farver.

Vi anbefaler altid vores kunder at medtænke farverne på både haven og huset, når man vælger granitskærver for at opnå den smukkeste effekt.

Slip for at luge ukrudt

Der findes tusind meninger om, hvordan en smuk have skal se ud. Men hvis der er én ting, de fleste haveejere kan blive enige om, så er det, at ukrudt imellem fliserne er et evigt tilbagevendende irritationsmoment.

Med et lag af granitskærver slipper du stort set for ukrudt, fordi det har meget svært ved at trænge op til overfladen, hvis skærverne er lagt korrekt.

banner_468X60